Predstavitev

Podjetje BATIS plus d.o.o. deluje od začetka leta 2003. Zaposlujemo 6 oseb od tega 3 invalide. Smo davčni zavezanci in vsako letno pozitivno poslujemo. Trdim lahko, da smo zelo stabilno in resno podjetje z preudarno / natančno določeno strategijo razvoja podjetja. Spodaj podpisani sem ustanovitelj,
98% lastnik in direktor podjetja in sem eden izmed tistih, ki sem svojo podjetniško pot začel pri mladih letih in to v mladinski sobi.
Delamo za večja in manjša podjetja pri nekaterih predvsem večjih podjetjih in državnih ustanovah imamo podpisane partnerske pogodbe. Storitve nudimo z visoko-kvalitetnimi grafičnimi stroji (Haidelberg, Mutoh, Xerox, HP, TampoPrint, Alraun, INO, …) in delujemo na cca. 500 m2 delovnih površin.
Strankam nudimo popolno storitev, kar pomeni, da si stranka v našem razstavnem salonu ob naši pomoči izbere željene artikle, ki jih tudi izdobavimo. Nato naredimo predloge po željah stranke oz. lastne designe, če naročnik nima lastne ideje. V tem času ko naročen material prihaja do nas, nam stranka tudi potrdi predloge za tisk in takoj ko naročen material pride v hišo, lahko začnemo s tiskom. Takšna razporeditev dela nam omogoča hitro in kvalitetno izdelavo naročene storitve po željah stranke.
Po izkušnjah lahko trdim, da smo prilagodljiv poslovni partner z hitro in kvalitetno izdelavo željenih reklamnih artiklov izdelanih v dogovorjenem izvedbenem roku. Prizadevamo si, da naše stranke oz. njihova podjetja v javnosti oz. pred željeno populacijo čim boljše označimo.
V začetku februarja 2012 pa smo pridobili status invalidskega podjetja, kar nam omogoča možnost sodelovanja tudi v smislu koriščenja invalidskih kvot s podjetji, zavezancami kateri plačujejo v sklad, ker ne izpolnjujejo kvote zaposlenih invalidov. Torej namesto plačevanja v sklad sklenejo pogodbo o sodelovanju z nami za področje naše dejavnosti in tako za denar, katerega bi morali plačat v sklad, dobijo konkretno storitev. V tem primeru so oproščeni plačevanja v sklad, hkrati pa si z reklamiranjem svojega podjetja dvigujejo prepoznavnost, povečujejo prodajo ali storitve, …

V našem podjetju se izredno trudimo, da sledimo smernicam modernega razvoja tiska oz. grafike. Redno se udeležujemo grafičnih seminarjev in sejmov pri nas in v tujini. Zelo dobro sodelujemo z domačimi in tujimi partnerji in si izmenjujemo izkušnje, ker te so danes zelo pomembne za učinkovito in visoko kvalitetno delo.